Innhold

En god tekst vekker interesse

tekst som vekker interesse

Trenger du en god tekst? Det kan være en tale, kronikk, reklametekst, sangtekst eller noe annet som skal formidle ditt budskap.

Når du kommuniserer med omverden, er det viktig å skape interesse. Hvis du skal lykkes med å formidle et budskap, må mottakeren ønske å motta. Det krever at du fanger oppmerksomheten til mottaker allerede ved første øyeblikk i formidlingsprosessen. Når du har klart å fange oppmerksomheten, må du holde på den og samtidig overbevise.

Du kjenner kanskje til Aristoteles’ begreper ethos, logos og pathos? Dette handler om hvordan man lykkes i å formidle budskap med hjelp av troverdighet, fornuft og følelser. Det er mange ting å tenke på når du formidler en tekst. Med riktige grep kan du lykkes i å formidle budskapet ditt på en tydelig måte og tiltrekke deg de du ønsker å kommunisere med.

Innholdsmarkedsføring

Dersom du skal markedsføre et produkt eller en tjeneste på nett, vil innholdet du har på nettsidene dine være ditt viktigste verktøy for å nå din målgruppe og skaffe interesserte kunder. Vi hjelper deg med å lage personas, tilpasse innholdet i forhold til alle faser av kjøpstrakten og produsere innholdsmateriell som kan lastes ned av interesserte kunder. Vi tilbyr også SEO-hjelp og rådgivning innen inbound marketing.

Ta kontakt med MARIKAMEDIA. Vi hjelper deg med innholdsmarkedsføring og alle former for tekst.